Online EBG Kenniscafé 'Business model op de schop?'

Het effect van de crisis op jouw bedrijf

Coronacrisis... een EBG Kenniscafé op een mooie locatie in de regio zit er helaas even niet in. Daarom komt EBG in deze bijzondere tijd met een aantal Online EBG Kenniscafés. Het derde Online Kenniscafé vindt plaats op dinsdagochtend 28 april. 

Online EBG Kenniscafé

De coronapandemie die de wereld nu raakt bepaalt voor een goed deel onze agenda, raakt ons privé en zakelijk. Onze gezondheid is natuurlijk ons grootste goed. Zakelijk staat er veel on hold en dat doet net zo goed veel pijn, in de portemonnee en mentaal. Hoe red je je nu? En straks als de economie weer volop gaat draaien? Kun je op dezelfde voet verder en wil je dat ook? Heb je daarvoor de juiste kennis en vaardigheden? Voor antwoord op deze vragen en veel meer komt EBG nu met een online serie interactieve Online EBG Kenniscafés. Deze periode biedt namelijk ook kansen, juist omdat we nu tijd hebben voor bezinning, andere activiteiten en veel meer digitaal gaan werken.

Voor wie? 
Het Online EBG Kenniscafé is zeer geschikt voor kleine ondernemers en Zzp’ers. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Ondernemers en zzp’ers in Noord- en Midden-Groningen kunnen zich gratis aanmelden.

Trainer
De online sessie wordt gegeven door Ivo Poll. 

Programma 28 april

Moet je business model op de schop of kun je zo op dezelfde voet verder? Het is belangrijk dat je kritisch kijkt naar je verdiensten vóór de crisis en hoe dat zich naar verwachting gaat voortzetten. In deze sessie werk je de antwoorden uit op een individueel werkblad en bepaal je zelf wat je in de groep wel en niet deelt.

  • Je gaat nadenken over wat je als ondernemer werkelijk wil verdienen.
  • Je bepaalt met welke propositie je dat gaat bereiken; of dat de huidige is of dat er aanpassing nodig is.
  • Je tekent uit hoe je dat gaat bereiken, hoeveel tijd en middelen daarvoor nodig zijn (marketing, sales, uitvoering).
  • Check: realistisch? doorgaan!

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 28 april 
Tijd: 9.00 tot 12.00 uur 
Locatie: online

Aanmelden
Ben je ondernemer of zzp'er in Het Hogeland, Loppersum, Appingedam, Midden-Groningen, Delfzijl, Oldambt of voormalig gemeente Ten Boer? Dan kun je je gratis aanmelden via het formulier hiernaast. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons of je kunt deelnemen. Het maximum aantal deelnemers is 8.