Ondernemerschap

Een sterke economie heeft goede ondernemers nodig. Daarom helpen wij start-ups hun zaak op de rit te krijgen en zorgen we voor begeleiding en coaching van bestaande ondernemers.

MOI Communities

Op initiatief van EBG zijn 4 MOI Communities opgericht: MOI Winsum, MOI Bedum, MOI Eemsdelta en MOI Offshore Energy. Ondernemers kunnen hier tegen aantrekkelijke tarieven gebruikmaken van werkplekken en een vergaderruimte, met als doel broedplaatsen te creëren voor innovatieve en inspirerende bedrijvigheid.
Meer info: www.moi-werkplekken.nl

Ook helpen we ondernemers met geld en advies. We hebben meerdere regelingen waar je korting kunt krijgen op advieskosten of geld kunt lenen. Ook kun je op onze kosten gratis 8 uur advies krijgen bij Ondernemershuis Noord-Groningen.

Voor nieuwe ondernemers

Loop je al een tijdje rond met een idee voor een eigen onderneming? Wij helpen je graag verder. We organiseren evenementen, geven voorlichting en brengen in kaart welke mogelijkheden er zijn om je verder op weg te helpen. Houd onze agenda in de gaten!

Hulp nodig of eens met iemand van gedachten wisselen? Neem contact op met Maarten Soppe of Erik Doorenspleet. Via ons kun je ook korting krijgen op advieskosten van je eigen bedrijfsadviseurs. Neem hiervoor een kijkje bij Geld & Advies.

Events voor ondernemers

  • Economic Board Groningen organiseert regelmatig EBG Kenniscafés om ondernemers in Noord- en Midden Groningen te informeren over diverse onderwerpen. Bekijk het overzicht van EBG Kenniscafés
  • We hebben de EBG Pitch in het leven geroepen om ondernemers te stimuleren hun ideeën uit te werken en ze hierbij een financiële zet in de rug te geven. Meer weten? Bekijk het overzicht van de pitch-events die EBG heeft georganiseerd. 

Vragen?

Heb je vragen over het programma Ondernemerschap? Neem dan contact op met Programmamanager Michelle Moret.

Michelle Moret

Michelle Moret

Programmamanager

mmoret@ebgn.nl